Kohteet

Aurinkoenergia

Suunnittelemme ja asennamme aurinkoenergia järjestelmät aina asiakkaan tarpeiden mukaan: oli kyseessä sitten omakotitalo, taloyhtiö, maatila tai yritys. Palveluihin kuuluvat myös akustot, sähköautojen latauspisteet ja ilmalämpöpumput.

Kohteet toteutetaan aina avaimet käteen -periaatteella yrityksen omalla henkilöstöllä.

Palvelu pitää sisällään kohteen soveltuvuusarvioinnin, suunnittelun, tuotto- ja kannattavuuslaskelmat, laadukkaat osat, asennuksen, ilmoitukset sähköyhtiöön ja avustamisen tukihakemuksissa.

Omakotitalot

Aurinkovoimalat eivät sovi jokaiseen kiinteistöön. Tämän takia teemme aina kiinteistökohtaisen kartoituksen ja laskelmat. Oikeaan paikkaan asennettu ja oikean kokoinen aurinkosähköjärjestelmä takaa parhaan tuoton ja lyhyemmän takaisinmaksuajan.

Alkuinvestoinnin jälkeen aurinkovoimala on lähes huolto- ja kustannusvapaa pitkän käyttöikänsä ajan, n. 30–50 vuotta. Kuluja muodostuu mahdollisesta invertterin ja akuston vaihtamisesta noin kerran 30 vuoden aikana.

Hankinnan työnosuus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Pyydä Lisätietoja

Taloyhtiöt

Asennukset toteutetaan sekä kerrostaloyhtiöön että rivi- tai paritaloyhtiöön. Rivi- ja paritaloyhtiöille asennus voidaan toteuttaa asunto- tai yhtiökohtaisesti.

2023 käyttöön tulevan Suomen kantaverkkoyhtiö Fingridin tuottamana hyvityslaskentapalvelu mahdollistaan kiinteistösähköliittymän sähkönkulutuksen yli menevä aurinkosähkön jakamisen ensin huoneistojen sähkönkulutukseen ja vasta tämän yli menevä aurinkosähkö myydään sähköverkkoon.

Pyydä Lisätietoja

Maatilat

Maatiloille on mahdollista hakea maatalouden investointitukea aurinkovoimalan hankintaan. Tuen suuruus 2023 on 40% investoinnin suuruudesta, mikäli ehdot täyttyvät.

Suunnittelijamme auttavat tuen hakemisessa.

Pyydä Lisätietoja

Yritykset

Vuonna 2023 Business Finland myöntää 15% energiatuen aurinkovoimalan hankintahinnasta (alv 0%). Energiatukea voi hakea kaikenkokoiset yritykset ja suunnittelijamme auttavat hakuprosessissa. Hakemus tehdään aina ennen projektin aloittamista.

Pyydä Lisätietoja

Ammattilaisen yhteydenotto on muutaman klikkauksen päässä.

Ota yhteyttä